Wat te doen tegen oordopjes die uitvallen tijdens het hardlopen

Muziek luisteren tijdens het hardlopen werkt motiverend, we krijgen regelmatig de vraag wat je kan doen tegen oordopjes die uit de oren vallen tijdens het hardlopen.

Het antwoord daarop is simpel. Koop speciale sport oordopjes, deze oordopjes zijn voorzien van een oorhaak, oorclip, nekband of oordop die stevig blijft zitten. Merken als Jabra, Bose en JBL hebben inmiddels een grote collectie oordopjes die speciaal zijn ontworpen voor hardlopers en andere sporters. Wij raden bluetooth oordopjes aan, omdat je dan nog meer vrijheid geniet. Bij bekabelde oordopjes zijn het namelijk vaak de te korte kabels die de oordopjes uit de oren trekken.

Bluetooth oordopjes met oorhaak

De meest stevig zittende oordopjes zijn de bluetooth oordopjes met een oorhaak. Hierdoor kunnen de oordopjes geen kant meer op en blijven ze ondanks de schokken tijdens het hardlopen goed op hun plaats zitten.

Sport oordopjes zijn te koop bij Bol.com

Over Onlinehardloper.nl

Alweer tien jaar schrijven over hardlopen op Onlinehardloper.nl. Als hardlopers vinden we het leuk om onze ervaring met hardlopen te delen met andere hardlopers. Onze redactie bestaat uit zowel ervaren marathonlopers als beginnende hardlopers. Inmiddels liepen we al vele duizenden kilometers voor het testen van hardloopkleding, hardloopschoenen en hardloopaccessoires.

Onlinehardloper.nl is een deelnemer van het Amazon Services LLC Associates Program en verschillende andere affiliate netwerken, dit zijn affiliate programma's die zijn ontworpen om een manier te bieden voor websites om advertentievergoedingen te verdienen door te adverteren en te linken naar webshops als Amazon, Bol.com & Decathlon. Onlinehardloper.nl kan een kleine commissie verdienen voor het linken naar producten of diensten van dergelijke webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs hetzelfde als wanneer je niet op de link klikt.