Under Armour hardloopkleding

Under Armour hardloopkleding is speciaal afgesteld op de hardlopers van vandaag de dag. Voor zowel vrouwen als mannen heeft Under Armour hardloopkleding met moderne en opvallende designs. Under Armour heeft een speciale collectie samengesteld met hardloopkleding voor hardlopers die er ook tijdens het hardlopen tip top in orde uit willen zien.

Moisture Transport System

De hardloopkleding van Under Armour is voorzien van het Moisture Transport System. Dit systeem voert zweet af en zorgt ervoor dat kleding licht en droog blijft. Je kleding vormt geen last meer tijdens het hardlopen. Het is één van de grote pluspunten bij Under Armour. Verder zijn er in de hardloopkleding mesh stukken aangebracht, zodat de kleding een extra ademend vermogen heeft. Een pluspunt waar je als hardloper mooi van kan profiteren.

360 graden reflectie

De Under Armour hardloopkleding is voorzien van reflectie. Dankzij reflectie ben je extra zichtbaar in het donker. Uniek bij Under Armour is de 360 graden reflectie verwerkt in hardloopshirts. De reflectie is met het blote oog niet zichtbaar, maar tijdens het hardlopen licht je shirt 360 graden op. Bij de hardloopshirts staat altijd omschreven of ze voorzien zijn van de 360 graden reflectie.

Anti Odor-technologie

Under Armour is altijd bezig met revolutionaire ontwikkelingen op het gebied van hardloopkleding. Eén van de technieken die in de kleding gebruikt wordt is de Anti Odor technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat bacteriën onder bijvoorbeeld de oksels afgeremd worden. Het lichaam kan zo geen zweetlucht meer produceren. Het resultaat is dat je zelfs na intensief sporten nog steeds fris ruikt.

Under Armour hardloopkleding – CoolSwitch technologie

Bij de CoolSwitch technologie is er een speciaal laagje aan de binnenkant van je hardloopshirt aangebracht. Dit laagje zorgt ervoor dat je lichaam sneller afkoelt tijdens het trainen en niet meer oververhit raakt. Uit onderzoek is gebleken dat je dankzij deze technologie langer door kan gaan. Helaas zijn niet alle hardloopshirts voorzien van deze technologie. Het kan handig zijn om hierop te letten bij het uitzoeken van een hardloopshirt.

Under Armour hardloopbroek

Naast een hardloopshirt kan je bij Under Armour terecht voor een hardloopbroek. De broek is voorzien van het Moisture Transport System en zorgt ervoor dat je altijd comfortabel kan blijven sporten. Het lichtgewicht stof geeft je het gevoel dat je bijna geen sportbroek aanhebt. Dankzij de platte naden wordt schuren voorkomen en blijft de broek ook tijdens het hardlopen comfortabel. Uiteraard is de hardloopbroek voorzien van 360 graden reflectie zodat je opvalt in het donker.

Under Armour hardloopbroeken zijn te koop bij Bol.com

Hardloopschoenen van Under Armour

Het belang van goede hardloopschoenen wordt vaak onterecht onderschat. Diverse sportblessures ontstaan door het dragen van de verkeerde hardloopkleding. Het is belangrijk dat je een goed paar schoenen uitkiest. Under Armour heeft een collectie hardloopschoenen speciaal gemaakt voor jouw favoriete sport. De schoenen voeren zweet af en dempen de impact op je lichaam tijdens het rennen. Een goed paar hardloopschoenen sluit ook nauw aan met je voeten. Dankzij het unieke ontwerp zijn er altijd een paar hardloopschoenen te vinden die bij je passen. De schoenen zijn licht van gewicht, zodat je kan blijven presteren.

Under Armour hardloopschoenen zijn te koop bij Bol.com

Under Armour hardloopjack

Een hardloopjack kan ervoor zorgen dat je warm aangekleed kan hardlopen. Bijvoorbeeld als er veel regen staat of wind. Een warmte regulerend hardloopjack zorgt ervoor dat je lichaam op temperatuur blijft. Dankzij de ventilatiestukken in de jas wordt eventuele overtollige warmte gewoon weer afgevoerd. Uiteraard zijn de hardloopjacks van Under Armour voorzien van reflecterende patronen. Je bent zo in het verkeer beter zichtbaar. De jas is gemaakt van lichtgewicht stof en voelt niet zwaar aan tijdens het hardlopen.

Under Armour hardloopjacks zijn te koop bij Bol.com

Under Armour Sportbeha

Bij Under Armour kunnen dames terecht voor een betaalbare sportbh met unieke prestaties. De sportbh van Under Armour is vrijwel overal voor geschrikt. Van lichte cardio tot extreem hardlopen. De sportbh is een lichtgewicht en voelt comfortabel aan tijdens het sporten. De BH is voorzien van het Moisture Transport System.

Under Armour sport bh’s zijn te koop bij Bol.com

Over Onlinehardloper.nl

Alweer tien jaar schrijven over hardlopen op Onlinehardloper.nl. Als hardlopers vinden we het leuk om onze ervaring met hardlopen te delen met andere hardlopers. Onze redactie bestaat uit zowel ervaren marathonlopers als beginnende hardlopers. Inmiddels liepen we al vele duizenden kilometers voor het testen van hardloopkleding, hardloopschoenen en hardloopaccessoires.

Onlinehardloper.nl is een deelnemer van het Amazon Services LLC Associates Program en verschillende andere affiliate netwerken, dit zijn affiliate programma's die zijn ontworpen om een manier te bieden voor websites om advertentievergoedingen te verdienen door te adverteren en te linken naar webshops als Amazon, Bol.com & Decathlon. Onlinehardloper.nl kan een kleine commissie verdienen voor het linken naar producten of diensten van dergelijke webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs hetzelfde als wanneer je niet op de link klikt.