Saucony hardloopschoenen

Saucony is een van oorsprong Amerikaans bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van hardloopschoenen. Het is al jaren hun passie om deze schoenen te produceren en te ontwikkelen. Het begon allemaal met Cobbler Abraham Hyde. Van oorsprong was hij een Russische immigrant die in Cambridge kwam te wonen. Tot die tijd ging het bedrijf hardloopschoenen produceren onder de naam A.R Hyde & Sons. Pas in 1998 werd de naam veranderd in Saucony. De naam is ontstaan door de Saucon River gelegen in Pennsylvania. Het merk kreeg vooral naam in de atletiekwereld ondanks dat er naast hardloopschoenen ook nog andere sportschoenen ontwikkeld worden.

Luisteren naar de vraag vanuit de hardloopwereld

Natuurlijk zijn er heel veel verschillende soorten hardloopschoenen en dus is het voor Saucony belangrijk om zich te gaan onderscheiden van de rest. Dit kan lastig zijn als je kijkt naar de grote concurrentie, maar Saucony is hier absoluut in geslaagd. De reden dat ze geslaagd zijn om beter te zijn dan de rest heeft alles te maken met hun focus. Ze houden zich voor bijna 100% bezig met hardlopers. Hierbij analyseren ze hardlopers en kijken ze naar welke problemen er zijn tijdens het hardlopen. Op basis van deze problemen worden er nieuwe schoenen ontworpen. Schoenen die ervoor zorgen dat we nog harder kunnen lopen zonder dat ze een belasting vormen voor onze voeten.

Hardloopschoenen van het jaar

Saucony hardloopschoenen doen ieder jaar weer mee om de race voor beste hardloopschoenen van het jaar. Over de hele wereld mogen deelnemers hun schoenen opsturen en laten testen door professionals. De Kinvara ontwikkeld door Saucony is uitgeroepen tot hardloopschoen van het jaar. Als je dus opzoek bent naar een goed paar hardloopschoenen waarbij rekening is gehouden met jou als hardloper dan kies je uiteraard voor Saucony hardloopschoenen. De hardloopschoenen zijn zowel voor mannen als vrouwen ontworpen.

Saucony hardloopschoenen kopen

De innovatieve hardloopschoenen van Saucony zijn natuurlijk al een reden om ze te gaan kopen. Je merkt wel degelijk een verschil met hardloopschoenen van dit merk vergeleken met andere sportmerken. Vanaf het eerste moment merk je direct dat het merk zich vooral richt op hardloopschoenen en dit merk je aan de hand van de kwaliteit. Natuurlijk is het wel belangrijk dat de schoenen goed zitten. Hardloopschoenen zijn een belangrijk onderdeel van je uitrusting. Als je schoenen niet goed zitten dan kan dit zorgen voor sportblessures. Je kan dus blessures voorkomen door iets meer geld te investeren in hardloopschoenen en te kiezen voor gerenommeerde merken als Saucony. Zorg er niet alleen voor dat je kiest voor een goed merk hardloopschoenen, maar ook dat de schoen goed zit. Koop dus geen te kleine hardloopschoenen of schoenen die te groot zijn. Als een maat kleiner of groter niet goed zit dan kan je beter een andere lijn proberen. Saucony hardloopschoenen bestaan namelijk uit verschillende lijnen zoals de Kinvara, Ride of Triumph. De schoenen hebben allemaal hun eigen unieke eigenschappen, waardoor ze misschien beter bij jouw passen dan andere schoenen. Online vind je het grootste aanbod in Saucony hardloopschoenen, de schoenen zijn onder meer te koop bij de volgende online shops:

Over Onlinehardloper.nl

Alweer tien jaar schrijven over hardlopen op Onlinehardloper.nl. Als hardlopers vinden we het leuk om onze ervaring met hardlopen te delen met andere hardlopers. Onze redactie bestaat uit zowel ervaren marathonlopers als beginnende hardlopers. Inmiddels liepen we al vele duizenden kilometers voor het testen van hardloopkleding, hardloopschoenen en hardloopaccessoires.

Onlinehardloper.nl is een deelnemer van het Amazon Services LLC Associates Program en verschillende andere affiliate netwerken, dit zijn affiliate programma's die zijn ontworpen om een manier te bieden voor websites om advertentievergoedingen te verdienen door te adverteren en te linken naar webshops als Amazon, Bol.com & Decathlon. Onlinehardloper.nl kan een kleine commissie verdienen voor het linken naar producten of diensten van dergelijke webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs hetzelfde als wanneer je niet op de link klikt.