Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Home / Hardloopaccessoires / Oordopjes hardlopen

Oordopjes hardlopen

img

Tijdens het hardlopen is het heerlijk om je oortjes in te doen en te luisteren naar de muziek. Voor hardlopers is het belangrijk dat de oortjes voldoen aan een aantal eisen. Je moet bijvoorbeeld nog steeds omgevingsgeluid kunnen horen. Het is ook belangrijk dat de oortjes lekker zitten en zweetbestendig zijn. Verschillende merken waaronder Jabra ontwikkelen speciale sport oordopjes die je kan dragen tijdens het hardlopen. Wij hebben een paar punten op een rijtje gezet waar je op kan letten tijdens het kopen van een nieuw paar hardloopoordopjes.

Weer- en schokbestendig

Jabra ontwikkelt oordopjes volgens militaire standaarden. Dit betekent dat de oordopjes echt iedere work-out doorstaan. Van schokken tot verschillende weersomstandigheden niets is te gek. Kies altijd een merk uit die voldoet aan deze eisen.

Stevige pasvorm

Tijdens het hardlopen is er niets vervelender dan oordopjes die ineens uitvallen. Sport oordopjes hebben vaak een stevige pasvorm die rondom het oor zit. Daarnaast is het  belangrijk dat de oortjes comfortabel blijven zitten en niet knellen tijdens het sporten. Jabra werkt met speciale EarGels om de oordopjes comfortabel te maken.

Draadloos of met draad

Tijdens het hardlopen wil je lekker vrij zijn tijdens het sporten. Je kunt bij verschillende merken kiezen voor een draadloze verbinding. Je word zo niet gehinderd door kabels tijdens het hardlopen. De oordopjes kan je eenvoudig koppelen aan je smartphone met behulp van een Bluetooth verbinding. Zo kan je onderweg blijven luisteren naar je favoriete muziek.

Oordopjes met hartslagmeter

Het meten van je hartslag is belangrijk voor je training. De nieuwe generatie oordopjes van Jabra o.a. is voorzien van een hartslagmeter in je oor. Je kunt zo met een medische nauwkeurigheid je hartslag meten en controleren via een speciale app. Aan de hand van je hartslag kan je de trainingsintensiteit aanpassen en je prestaties verbeteren.

Combineer oordopjes met een sport-app

Jabra’s oordopjes worden geleverd met een speciale sport-app om je prestaties mee te meten. Je kan hierin je routes vastleggen en je kcal verbranding inzien. Dankzij de speciale hartslagzone weet je precies of je de intensiteit van je training moet verhogen. Alle gegevens worden gemonitord terwijl je luistert naar de muziek uit de oordopjes van Jabra.

Dolby sound

Als je nog meer van je favoriete muziek wilt genieten dan kan je het beste kiezen voor oordopjes met een Dolby sound. Als luisteraar heb je het idee dat je vooraan staat bij een concert van je favoriete artiest.

Ingebouwde radio

Luister je liever naar de radio tijdens het hardlopen? Verschillende bluetooth sport oordopjes zijn voorzien van een ingebouwde FM radio. Je hoeft hiervoor geen smartphone te koppelen en zo spaar je de batterij tijdens het hardlopen.

Oordopjes met pauzestand

Wil je even bijkomen van het hardlopen? Jabra heeft een pauzestand ontwikkelt om zo de batterij van je oordopjes te sparen. Als je stilstaat klik je eenvoudig de oordopjes tegen elkaar aan om de muziek op pauze te zetten. Klik ze weer los om de muziek weer te laten starten en verder te gaan met je work-out.

Oordopjes speciaal voor hardlopers zijn te koop bij:

  • Bol.com – O.a. Bose, JBL, Jabra, Sony, Philips & Beats
  • Coolblue – O.a. Jabra, Beats, Bose, JBL, Sony & Philips

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar