Nike hardloopkleding

Nike hardloopkleding is speciaal ontworpen voor hardlopers en hierbij is gekeken wat er nodig is om beter te presteren. Wat vinden hardlopers bijvoorbeeld prettig tijdens het hardlopen? Nike denkt vanuit de sporters en informeert bij topsporters naar hun behoeftes. Op basis hiervan wordt elke jaar een nieuwe collectie met Nike hardloopkleding gepresenteerd. Je kan bij Nike terecht om je complete hardloopoutfit samen te stellen.

Dri-FIT technologie bij Nike hardloopkleding

Eén van de grootste pluspunten bij de kleding van Nike is de Dri-FIT technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat je kleding droog blijft tijdens het hardlopen. Dri-FIT voert vocht af, waardoor je lichaam niet klam aanvoelt na het sporten. Je lichaam blijft ventileren en dit is belangrijk om comfortabel te blijven sporten. Bijna alle hardloopkleding van Nike is voorzien van deze speciale technologie.

Aeroreact Nike hardloopkleding

Aeroreact is een nieuwe revolutionaire techniek die verwerkt is in een aantal hardloopshirts van Nike. Deze shirts reageren op je eigen lichaamstemperatuur en zweet. Als je begint te zweten en je lichaamstemperatuur neemt verder toe, dan gaan de vezels van het hardloopshirt openstaan. Koelt je lichaam af? Dan gaan de vezels weer dicht, waardoor je lichaam altijd comfortabel op temperatuur blijft. Nike Aeroreact hardloopshirts zijn te koop bij Bol.com & Runningdirect .

Hardloopschoenen van Nike

Hardloopschoenen zijn misschien wel de belangrijkste investering in je outfit. Slechte hardloopschoenen kunnen blessures veroorzaken die eenvoudig voorkomen kunnen worden. Hardloopschoenen van Nike zorgen voor de perfecte demping en ondersteunen van je lichaam tijdens het lopen. Je loopt zo een minder groot risico op sportblessures. Daarnaast zijn de schoenen extra licht waardoor je comfortabel kilometers kan afleggen. Uiteraard zijn de schoenen net als de kleding voorzien van Dri-FIT technologie.

Nike hardloopschoenen zijn te koop bij Bol.com & Runningdirect

Nike sport bh

Voor vrouwen is het belangrijk om de juiste ondersteuning te krijgen tijdens het hardlopen. Nike heeft voor verschillende sporten een sport bh ontwikkeld. Speciaal voor het hardlopen is er de sport bh met medium ondersteuning. De hardloop BH heeft een uitstekende pasvorm en is gemaakt met Dri-FIT technologie.

Nike sport BH’s zijn te koop op Runningdirect

Nike hardloopbroek

Natuurlijk mag bij Nike hardloopkleding een hardloopbroek niet ontbreken. Bij de hardloopbroeken is echt aan alles gedacht wat je nodig hebt tijdens het hardlopen. De broeken zijn voorzien van zakken om je spullen in te bewaren. De reflecterende details zorgen er ondertussen voor dat je opvalt tijdens het hardlopen. Uiteraard zijn de broeken ook voorzien van Dri-FIT zodat je comfortabel kan blijven hardlopen. De broeken zijn verkrijgbaar als capri, enkelbroek, korte broek of lange broek bij Nike.

Nike hardloopbroeken zijn te koop bij Runningdirect & Bol.com

Hardloopsokken

Nike hardloopsokken zijn gemaakt van zweet afvoerend materiaal en voorkomen blaren tijdens het hardlopen. De sokken zijn tevens voorzien van reflecterende materialen aan de bovenzijde. Je valt zo extra op in het donker. De dynamische voetboog zorgt ook nog eens voor extra ondersteuning tijdens het hardlopen. Ze zijn te koop bij Bol.com

Nike Hardloopjack

In Nederland krijgen we helaas weleens te maken met wind of regen. Een hardloopjack kan ervoor zorgen dat je lichaam warm en droog blijft tijdens het hardlopen. Het jack is zo ontworpen dat je de volledige bewegingsvrijheid behoud. Dankzij de Dri-FIT technologie begin je niet enorm te zweten tijdens het hardlopen met een hardloopjack. In de zakken kan je uiteraard je spullen bewaren, zodat je handen vrij blijven tijdens het hardlopen. De reflectoren op je jas zorgen ervoor dat je zichtbaar bent tijdens de avonduren.

Nike hardloopjacks zijn te koop bij Runningdirect

Hardloopaccessoires

Je kan jouw Nike outfit eventueel nog compleet maken met hardloopaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan een zweetband of een hardloophorloge om jouw prestaties mee te meten. Nike verkoop ook speciale armbanden om je iPhone in te bevestigen, zodat je handen vrij zijn tijdens het hardlopen. Daarnaast zijn er nog speciale hardloophandschoenen, zodat je tijdens de koude wintermaanden kan hardlopen. Dankzij alle accessoires ben je er helemaal klaar voor om de weg op te gaan.

Nike hardloopkleding is te koop bij:

Over Onlinehardloper.nl

Alweer tien jaar schrijven over hardlopen op Onlinehardloper.nl. Als hardlopers vinden we het leuk om onze ervaring met hardlopen te delen met andere hardlopers. Onze redactie bestaat uit zowel ervaren marathonlopers als beginnende hardlopers. Inmiddels liepen we al vele duizenden kilometers voor het testen van hardloopkleding, hardloopschoenen en hardloopaccessoires.

Onlinehardloper.nl is een deelnemer van het Amazon Services LLC Associates Program en verschillende andere affiliate netwerken, dit zijn affiliate programma's die zijn ontworpen om een manier te bieden voor websites om advertentievergoedingen te verdienen door te adverteren en te linken naar webshops als Amazon, Bol.com & Decathlon. Onlinehardloper.nl kan een kleine commissie verdienen voor het linken naar producten of diensten van dergelijke webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs hetzelfde als wanneer je niet op de link klikt.