New Balance hardloopschoenen

Hardloopschoenen zijn by far het belangrijkste onderdeel van je hardloopoutfit. Met New Balance hardloopschoenen ga je voor een kwalitatieve hardloopschoen voorzien van de nieuwste technieken. De hardloopschoenen van New Balance staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en prestaties. Bij het produceren van de schoenen is er vooral gekeken naar de behoeftes van de hardloper.

Neutrale hardloopschoenen

Neutral hardloopschoenen zijn gemaakt om hard te lopen op een neutrale ondergrond. De dempende schoenen zijn voorzien van verschillende zolen om je voeten de ideale ondersteuning te geven. Zo is er in de hiel stikstof ingespoten waardoor de hoogte van de tussenzool beperkt blijft, maar de demping niet in gevaar komt. De N2 Burst zorgt ervoor dat de schoenen comfortabel en flexibel aanvoelen. De schoenen geven je constant een consistent gevoel tijdens het hardlopen. Als laatste is er nog een T-Beam toegevoegd om de stijfheid in de middenvoet te beperken. Je voeten kunnen zo genieten van een soepele overgang tijdens het hardlopen.

Extra demping en stabiliteit

De New Balance hardloopschoenen zijn één van de weinige exemplaren waarbij meer aandacht is besteed aan de demping en stabiliteit. In één van de modellen is bijvoorbeeld een AbZorb laag toegevoegd. Deze speciale tussenzool zorgt ervoor dat de schoenen een extreem dempend effect geven. Uiteindelijk is de schoen minder belastend voor je lichaam. Daarnaast is er in zowel de hiel als de voorvoet Activa Lite aangebracht. De laag is extra dik aangebracht en zorgt voor extra comfort tijdens het hardlopen. Het bovenlaagje van de schoenen is gemaakt uit één stuk. Dankzij dit laagje heb je nooit meer last van irritatie van stiknaden tijdens lange afstanden. Voor extra stabilisatie wordt er bij New Balance gekozen voor een zogenaamde strap. De strap zit rondom het middenvoet en zorgt ervoor dat je voeten op de juiste manier stabiliseren. Je komt deze technieken vooral tegen bij de 860 serie van New Balance.

FantomFit technologie

Bijna alle New Balance hardloopschoenen zijn voorzien van de FantomFit technologie aan de bovenzijde van de schoenen. Dit betekent dat het bovenwerk op de mesh gesmolten is. Het loopcomfort en de flexibiliteit is hierdoor flink verbeterd en de bovenzijde voelt aan als een tweede huid op de voet. Je wordt zo niet gehinderd doordat de schoenen afgesloten worden.

Fresh Foam technologie

Fresh Foam is een speciale lijn binnen de New Balance hardloopschoenen. Deze schoenen staan bekend om een speciale innovatieve tussenzool. De tussenzool is gemaakt van een stuk schuim en zorgt ervoor dat je voeten een natuurlijke houding aannemen tijdens het hardlopen. De tussenzool geeft tijdens het hardlopen meer steun en demping. Dankzij de extra demping kan je blessures zoveel mogelijk beperken. De rest van de schoen voelt aan als een tweede huid en zorgt voor extra comfort. Dankzij de Ortholite technologie in de Fresh Foam hardloopschoenen is de schoen ademend en worden nare geurtjes tegengegaan. Dit is vooral prettig op het lange termijn. De Fresh Foam New Balance hardloopschoenen kunnen allround gebruikt worden.

New Balance hardloopschoenen zijn te koop bij Bol.com

New Balance trailschoenen

New Balance verkoopt niet alleen hardloopschoenen voor een rondje door de stad. Je komt in hun assortiment ook speciale trail hardloopschoenen tegen. Deze schoenen zijn uitstekend geschikt om hard te lopen op zachte ondergronden. Denk bijvoorbeeld aan een trailrun door de Ardennen of wat dacht je van hardlopen langs de kust? De speciale zool is ook te gebruiken op een rotsachtige ondergrond. Je krijgt tijdens het hardlopen meer grip en stabiliteit. Uiteraard zorgt de schoen voor een uitstekende demping tijdens het hardlopen. De allround trailschoenen van New Balance staan bekend als snelle hardloopschoenen.

New Balance Trailschoenen zijn te koop bij Bol.com

Over Onlinehardloper.nl

Alweer tien jaar schrijven over hardlopen op Onlinehardloper.nl. Als hardlopers vinden we het leuk om onze ervaring met hardlopen te delen met andere hardlopers. Onze redactie bestaat uit zowel ervaren marathonlopers als beginnende hardlopers. Inmiddels liepen we al vele duizenden kilometers voor het testen van hardloopkleding, hardloopschoenen en hardloopaccessoires.

Onlinehardloper.nl is een deelnemer van het Amazon Services LLC Associates Program en verschillende andere affiliate netwerken, dit zijn affiliate programma's die zijn ontworpen om een manier te bieden voor websites om advertentievergoedingen te verdienen door te adverteren en te linken naar webshops als Amazon, Bol.com & Decathlon. Onlinehardloper.nl kan een kleine commissie verdienen voor het linken naar producten of diensten van dergelijke webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs hetzelfde als wanneer je niet op de link klikt.