Loopband Black Friday deals

Met een loopband in huis kan je in de frisse herfst- en wintermaanden thuis je conditie op peil houden. Benieuwd waar je de beste loopband Black Friday deals in 2024 kan vinden? We zijn door verschillende webshops al op de hoogte gesteld over de loopband merken waar ze Black Friday aanbiedingen mee hebben. O.a. van Focus Fitness, Senz Sports, Sole Fitness, NordicTrack, Tunturi, VirtuFit, ProForm, Flow Fitness, Kettler, Spirit en Schwinn weten we dat er dit jaar goede aanbiedingen zijn tijdens Black Friday. Deze merken leveren kwalitatieve en geavanceerde hardloopbanden voor thuisgebruik en professioneel gebruik. We houden je de hele week op de hoogte van de beste loopband Black Friday aanbiedingen, zodat je je favoriete merk tegen de laagste prijs koopt.

Beste loopband Black Friday deals 2024

We zijn door verschillende webshops op de hoogte gesteld van hun Black Friday aanbiedingen met o.a. NordicTrack, Kettler en VirtuFit Black Friday aanbiedingen. Maar we mogen de exacte korting en loopbanden in de aanbieding pas bekend maken als het koopjesfestijn van start is gegaan.

Deze webshops hebben met Black Friday loopband deals

Beste deals 2024

Populairste loopband Black Friday Deals

Tunturi FitRun loopband Black Friday acties

Tunturi is één van de populairste fitnessmerken van dit moment. Het merk maakt onder meer loopbanden, roeitrainers, hometrainers en spinningbikes. Tunturi heeft zowel zeer betaalbare basis loopbanden als geavanceerde modellen in het luxere segment. Ook voor het trainen met een hellingshoek heeft Tunturi loopbanden. Tijdens Black Friday verwachten we weer verschillende aanbiedingen met het merk Tunturi.

O.a. de volgende loopbanden verwachten we korting op:

 • Tunturi FitRun 30
 • Tunturi FitRun 40i
 • Tunturi FitRun 50i
 • Tunturi FitRun 70i
 • Tunturi FitRun 90i PRO
TUNTURI CROSS TRAINER STAR FIT C100 HR I

Verkrijgbaar bij

amazon.nl (€439,00)

VirtuFit loopband Black Friday deals

VirtuFit is een Nederlands fitnessmerk dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Gebruikersgemak, design en geavanceerde functionaliteiten staan voorop bij de ontwikkeling van de fitnessapparatuur van VirtuFit. Zo is de VirtuFit TR-100 één van de best verkochte loopbanden in Nederland. De VirtuFit TR-100 kan een hellingshoek van maar liefst 12 % simuleren en is verder van alle gemakken voorzien die je van een loopband mag verwachten. We verwachten verschillende VirtuFit Black Friday deals dit jaar met de volgende populaire modellen:

 • VirtuFit TR-100
 • VirtuFit TR-50i
 • VirtuFit TR-75
 • VirtuFit Run Fit Foldable
 • VirtuFit TR-200i
 • VirtuFit TR-500i
 • VirtuFit TR-1000i
 • VirtuFit TR-900i

ProForm loopband Black Friday aanbiedingen

Met een ProForm loopband kan je thuis trainen in de herfst en winter. De krachtige motor laten je zelf het tempo bepalen tot op hoge snelheid. Omdat de ProForm loopband een breed loopoppervlak heeft heb je voldoende bewegingsruimte tijdens het hardlopen. We verwachten onder meer ProForm Black Friday aanbiedingen met de ProForm Power 595i, ProForm Power 995i, ProForm Power 795i en ProForm Power 1295i.

Flow Fitness

Het merk Flow Fitness is één van de grootste merken op het gebied van loopbanden. Met een mooi design en stevig frame is een Flow Fitness loopband perfect voor je training binnenshuis. Een aantal Flow Fitness fitnessapparaten kan je met je smartphone koppelen voor nog meer mogelijkheden. Flow Fitness was vorig jaar een populair merk tijdens Black Friday. Bij een aantal webshops waren er verschillende Flow Fitness Black Friday deals en het is de verwachting dat ook dit jaar het merk weer tegen een lagere prijs verkrijgbaar is.

We verwachten o.a. deals met de volgende loopbanden van Flow Fitness:

 • Flow Fitness Kingston i
 • Flow Fitness Runner DTM100i WalkingPad
 • Flow Fitness DTM 400i
 • Flow Fitness DTM300i
 • Flow Fitness Runner DTM3500i
 • Flow Fitness DTM2000i
 • Flow Fitness DTM2500

Focus Fitness

Het merk Focus Fitness is exclusief verkrijgbaar bij BeterSport. Onder deze merknaam maakt de webshop crosstrainers, loopbanden, roeitrainers, krachtapparatuur en fitnessaccessoires. De Focus Fitness loopband wordt aangeduid met Focus Fitness Jet. Staat er iPlus bij, dan kan je de loopband koppelen met een app op je smartphone of tablet. Via de app kan je onder meer routes lopen via Google Streetview, waarbij automatisch de juiste hellingshoek wordt ingesteld door de loopband. Virtueel trainen dus met de Focus Fitness loopband. We verwachten verschillende Focus Fitness Black Friday deals.

 • Focus Fitness Jet 5
 • Focus Fitness Senator iPlus
 • Focus Fitness Jet 9 iPlus
 • Focus Fitness Jet 2
 • Focus Fitness Jet 7

Senz Sports

Ben je op zoek naar een betaalbare loopband en instapmodel loopband? Kies dan voor de Senz Sports M1000. Met maar liefst 40 trainingsprogramma’s kan je alle kanten op met deze loopband. Na de training klap je de Senz Sports loopband eenvoudig op en verplaats je deze zonder enige moeite naar een plek waar deze niet in de weg staat. Ook de Senz Sports M2000 en Senz Sports M500 zijn wellicht in de aanbieding tijdens Black Friday.

Sole Fitness

Sole Fitness is een Amerikaans merk dat verschillende loopbanden, crosstrainers en hometrainers maakt. Het merk maakte bij haar oprichting enkel fitnessapparaten voor hotels, maar na goede reacties besloot het bedrijf ook de consumentenmarkt op te gaan. De Sole Fitness loopband is geschikt voor semiprofessioneel gebruik binnenshuis. De volgende Sole Fitness loopbanden zijn waarschijnlijk tijdens Black Friday met korting te koop.

 • Loopband Sole F63
 • Loopband Sole F65
 • Loopband Sole F80
 • Loopband Sole F85
 • Loopband Sole TT8

Kettler Black Friday deals

Denk je aan fitnessapparatuur, dan kom je al snel terecht bij Kettler. Het merk is al 65 jaar een marktleider op het gebied van fitnessapparaten. De Kettler loopband loopt voorop op het gebied van demping, comfort, design en trainingsmogelijkheden. Er zijn dit jaar verschillende Kettler Black Friday deals, zodat je je Kettler loopband met korting kan aanschaffen.

 • Loopband – Kettler Track S4
 • Loopband – Kettler Track S6
 • Loopband – Kettler Track S8
 • Loopband – Kettler Track S10

NordicTrack

Het merk NordicTrack heeft met de NordicTrack New T7.0i, NordicTrack T12.0i en NordicTrack X22i een aantal van de meest geavanceerde hardloopbanden ontwikkeld. Met verschillende trainingsprogramma’s kan je je hardloopdoelen snel bereiken. Ook het simuleren van routes via Google Maps is mogelijk. Automatisch wordt je hellingshoek ingesteld op basis van de informatie van Google Maps.

Matrix loopband

Het merk Matrix Fitness kom je regelmatig tegen in de sportschool. Niet gek, want het merk staat bekend om betrouwbare loopbanden van hoge kwaliteit. Ze gaan lang mee en hebben leuke trainingen om je conditie te verbeteren of op peil te houden. We verwachten verschillende Black Friday deals met de loopbanden van Matrix Fitness.

Loopband Black Friday aanbiedingen vorig jaar

Dat de loopband populair is tijdens Black Friday bleek vorig jaar wel toen de loopbanden één van de populairste Black Friday fitnessapparaten waren. Merken als Tunturi, VirtuFit, ProForm en Kettler waren met een hoge korting te koop. Het is ieder jaar weer even afwachten welke merken meedoen met Black Friday, maar van een aantal webshops hebben we al begrepen dat er ook dit jaar veel aanbiedingen zijn met loopbanden. Een mooi kerstcadeau voor de hele familie met hoge korting.

Wat is Black Friday?

Black Friday is het jaarlijkse koopjesfestijn dat is overgewaaid uit Amerika. Daar gaan de mensen traditioneel kerstinkopen doen de dag na Thanksgiving. In Nederland vieren we Thanksgiving niet en zijn we de dag erna niet vrij, maar toch hebben ook de Nederlandse webshops Black Friday inmiddels als nationale koopjesdag omarmt. Al jarenlang wordt ieder jaar het verkoop record tijdens Black Friday verbroken. Dit jaar is de verwachting, in verband met Sinterklaas, dat Black Friday al vroeg in de week op maandag begint, zodat alle sinterklaascadeaus op tijd worden bezorgd. Ook zijn er verschillende Crosstrainer Black Friday deals.

Over Onlinehardloper.nl

Alweer tien jaar schrijven over hardlopen op Onlinehardloper.nl. Als hardlopers vinden we het leuk om onze ervaring met hardlopen te delen met andere hardlopers. Onze redactie bestaat uit zowel ervaren marathonlopers als beginnende hardlopers. Inmiddels liepen we al vele duizenden kilometers voor het testen van hardloopkleding, hardloopschoenen en hardloopaccessoires.

Onlinehardloper.nl is een deelnemer van het Amazon Services LLC Associates Program en verschillende andere affiliate netwerken, dit zijn affiliate programma's die zijn ontworpen om een manier te bieden voor websites om advertentievergoedingen te verdienen door te adverteren en te linken naar webshops als Amazon, Bol.com & Decathlon. Onlinehardloper.nl kan een kleine commissie verdienen voor het linken naar producten of diensten van dergelijke webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs hetzelfde als wanneer je niet op de link klikt.