Iedere dag hardlopen, wat is het resultaat?

Op Youtube zijn verschillende vlogs te vinden van vloggers die een heel jaar iedere dag gaan hardlopen en hun resultaten delen. Naast uiteraard de fysieke effecten van jaarlijks regelmatig hardlopen delen ze ook hoe dagelijks hardlopen hun mentale gezondheid verbeterde. Uiteraard kregen ze ook te maken met fysieke ongemakkelijkheden, waaronder blessures, leer er dus ook van door niet dezelfde fouten te maken als hen en rustig je conditie op te bouwen.

Deze vlogs vonden we erg inspirerend:

Fotocredits: Jenny Hill

Over Onlinehardloper.nl

Alweer tien jaar schrijven over hardlopen op Onlinehardloper.nl. Als hardlopers vinden we het leuk om onze ervaring met hardlopen te delen met andere hardlopers. Onze redactie bestaat uit zowel ervaren marathonlopers als beginnende hardlopers. Inmiddels liepen we al vele duizenden kilometers voor het testen van hardloopkleding, hardloopschoenen en hardloopaccessoires.

Onlinehardloper.nl is een deelnemer van het Amazon Services LLC Associates Program en verschillende andere affiliate netwerken, dit zijn affiliate programma's die zijn ontworpen om een manier te bieden voor websites om advertentievergoedingen te verdienen door te adverteren en te linken naar webshops als Amazon, Bol.com & Decathlon. Onlinehardloper.nl kan een kleine commissie verdienen voor het linken naar producten of diensten van dergelijke webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs hetzelfde als wanneer je niet op de link klikt.