Hardlopen op vakantie / reis

Op dit moment ben ik in Myanmar vier weken aan het reizen. Hoewel ik met het maken van een aantal trekkings mijn conditie prima op niveau kan houden, vind ik het ook altijd interessant om sommige dorpen of steden tijdens het hardlopen te verkennen. Je kan zo het op peil houden van je conditie combineren met een sightseeing door de stad. Wie wil er nou niet hardlopen langs de Eiffeltoren of Golden Gate Bridge in San Francisco?

Sowieso gebruik ik mijn hardloopschoenen tijdens het reizen als mijn normale schoenen, want met zo’n 20 kilometer wandelen per dag is de demping van mijn hardloopschoenen ideaal voor het afleggen van grote afstanden te voet (Ik heb de Adidas Solarboost). Maar waar moet je nou rekening mee houden tijdens het hardlopen tijdens je reis? Kyle Kranz geeft in onderstaande video een aantal handige tips voor hardlopen op vakantie.

Ik wil daar nog aan toevoegen dat in veel Aziatische landen straathonden leven. Let dus goed op waar die honden zijn en mocht je ze zien ga dan niet richting de hond hardlopen, want deze kan dat als agressief ervaren.

https://www.youtube.com/watch?v=dbYdtU_qu84

Over Onlinehardloper.nl

Alweer tien jaar schrijven over hardlopen op Onlinehardloper.nl. Als hardlopers vinden we het leuk om onze ervaring met hardlopen te delen met andere hardlopers. Onze redactie bestaat uit zowel ervaren marathonlopers als beginnende hardlopers. Inmiddels liepen we al vele duizenden kilometers voor het testen van hardloopkleding, hardloopschoenen en hardloopaccessoires.

Onlinehardloper.nl is een deelnemer van het Amazon Services LLC Associates Program en verschillende andere affiliate netwerken, dit zijn affiliate programma's die zijn ontworpen om een manier te bieden voor websites om advertentievergoedingen te verdienen door te adverteren en te linken naar webshops als Amazon, Bol.com & Decathlon. Onlinehardloper.nl kan een kleine commissie verdienen voor het linken naar producten of diensten van dergelijke webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs hetzelfde als wanneer je niet op de link klikt.