Hardlooptechniek

Hardlopen lijkt een kwestie van wat harder lopen dan normaal. Toch zijn er veel manieren om op een betere manier hard te lopen om blessures te voorkomen.Iedereen heeft zijn eigen manier van lopen, toch is het geen slecht idee om af en toe eens kritisch naar je wijze van hardlopen te kijken en deze te verbeteren als je hiermee blessures kunt voorkomen. Met name de wijze van het afzetten en landen van de voet kan door veel mensen nog worden verbeterd.

In onderstaande video’s vind je verschillende tips om je hardlooptechniek te verbeteren:

Bron: Optimavita

Over Onlinehardloper.nl

Alweer tien jaar schrijven over hardlopen op Onlinehardloper.nl. Als hardlopers vinden we het leuk om onze ervaring met hardlopen te delen met andere hardlopers. Onze redactie bestaat uit zowel ervaren marathonlopers als beginnende hardlopers. Inmiddels liepen we al vele duizenden kilometers voor het testen van hardloopkleding, hardloopschoenen en hardloopaccessoires.

Onlinehardloper.nl is een deelnemer van het Amazon Services LLC Associates Program en verschillende andere affiliate netwerken, dit zijn affiliate programma's die zijn ontworpen om een manier te bieden voor websites om advertentievergoedingen te verdienen door te adverteren en te linken naar webshops als Amazon, Bol.com & Decathlon. Onlinehardloper.nl kan een kleine commissie verdienen voor het linken naar producten of diensten van dergelijke webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs hetzelfde als wanneer je niet op de link klikt.