Hardloopondergoed

De aanschaf van goed hardloopondergoed mag niet onderschat worden. Kies voor hardloopondergoed dat voldoende steun biedt en comfortabel zit. Het dragen van goede hardloopkleding kan helemaal teniet worden gedaan wanneer je geen goed hardloopondergoed draagt. Gewoon ondergoed is vaak gemaakt van katoen, dit voert vocht niet goed af en wordt al snel klam als je een beetje zweet, dat je wel een hardloopbroek draagt die een vochtafvoersysteem heeft maakt dan niets uit. Kies daarom voor speciaal hardloopondergoed van stoffen die vocht goed afvoeren en je loopt een stuk comfortabeler.

Heren hardloopondergoed

Heren doen er goed aan een hardloop boxershort te kopen. Vaak zijn deze naadloos en aansluitend, hierdoor dragen ze comfortabel en passen ze ook onder een strakke running tight. Ook kan het fijn zijn om onder je hardloopshirt een ondershirt of een hemd te dragen, hierdoor wordt vocht beter afgevoerd. Wanneer het koud is kan ook voor thermo hardloopondergoed worden gekozen. Dan heeft het heren hardloopondergoed nog een extra functie en houdt het je lekker warm.

Hardloopondergoed voor heren is te koop bij Bol.com

Dames hardloopondergoed

Dames hardloopondergoed zorgt voor comfort en ondersteuning. Kies voor een goede hardloopslip om geen last te hebben van ondergoed dat schuurt of niet lekker zit tijden het hardlopen. Voor dames is een hardloop bh zeer aan te raden, deze biedt ondersteuning aan je borsten tijdens het hardlopen. Sportbh’s zijn er in verschillende soorten. Zo is er de compressie bh, deze bestaat uit een strak stuk stof dat je buste platdrukt zodat dit minder kan bewegen, ook is er de ingekapselde bh. Deze drukt de borsten niet plat maar zorgt er voor dat ze minder bewegingsvrijheid hebben en goed ondersteund worden. Sport bh’s zijn er in allerlei soorten en maten en zowel met lichte ondersteuning als met meer ondersteuning verkrijgbaar. Kies wat bij jouw figuur past en profiteer van het comfort.

Dames hardloopondergoed is te koop bij Bol.com & Sport BH’s