Hardloophorloge aanbieding 2024

Hardloophorloges zijn over het algemeen vrij prijzig. Het is dan ook goed om goed te letten op hardloophorloge aanbiedingen, zodat je zeker weet dat je een hardloophorloge tegen een gunstige prijs koopt. Goedkope hardloophorloges heb je uiteraard ook, daarvoor verwijzen we jaar graag naar ons eerdere blog over goedkope hardloophorloges. In dit blog gaan we dagelijks op zoek naar de beste hardloophorloge aanbiedingen van merken als Garmin, Apple, Samsung, Polar en TomTom.

Tijdelijke hardloophorloge aanbiedingen

Regelmatig zijn er tijdelijke aanbiedingen van hardloophorloges. Hardloophorloges worden regelmatig verbeterd waardoor oude modellen tegen hoge korting worden aangeboden. Tijdens Black Friday, Cyber Monday, Sinterklaas en Kerst wordt er ook gestunt met hardloophorloges, omdat dit traditioneel populaire cadeaus zijn.

Tweedekans hardloophorloge aanbieding

Bij deze webshops hebben ze op dit moment de beste hardloophorloge aanbiedingen:

Bij veel webshops worden geretourneerde hardloophorloges met een hoge korting aangeboden. De korting krijg je niet omdat het product beschadigd is, maar omdat de verpakkingen geopend zijn geweest en om die reden niet meer als nieuw kan worden verkocht. De horloges functioneren prima, maar waren toch niet helemaal naar wens of het bandje paste niet goed. Het zijn dan ook goedwerkende hardloophorloges die tegen een betere prijs worden aangeboden vanwege een kapotte verpakking. Zit er toch een krasje op het hardloophorloge, dan is de korting nog hoger. Bevalt het hardloophorloge toch niet, dan kan je ook dit retour product eenvoudig gratis retourneren. De volgende webshops hebben interessante retourdeals:

Hardloophorloges Tijdens Black Friday

Tijdens Black Friday worden hardloophorloges met hoge korting verkocht. Hardloophorloges staan dan ook in de top 10 van best verkochte producten tijdens Black Friday. Meten is weten en met een smartphone in je hardlooparmband kan je niet direct zien hoever je gelopen hebt en op welk tempo je loopt. Met een hardloophorloge ben je direct op de hoogte van je statistieken en kan je indien nodig je tempo aanpassen en je hartslag controleren. Ook tijdens Black Friday, dit jaar op 29 november 2024, gaan we je het hele weekend informeren over de beste hardloophorloge sale per webshop. We verwachten onder andere Garmin VivoActive Black Friday deals, Garmin Fenix deals en Garmin Forerunner Black Friday acties.

Welk Hardloophorloge Voldoet Aan Jouw Wensen?

Eerder schreven we al verschillende blogs met tips voor het kopen van een hardloophorloge. In het kort zullen we de grootste verschillen tussen deze wearables nog eens met je doornemen:

 • Samsung, Apple, Garmin, Fitbit, TomTom en Polar zijn merken met een goede reputatie op het gebied van sporthorloges. De smartwatches van Samsung, Apple en Garmin kan je vaak ook prima buiten het sporten om dragen en hebben meer functies dan enkel het meten van je sportprestaties.
 • Wat kan een hardloophorloge meten? Dit is per horloge verschillend, maar je hebt keuze uit de volgende meetwaarden:
  • Afstand
  • Calorieverbranding
  • Hartslag
  • Slaap
  • Snelheid
  • Stappen
  • Traptreden
  • Tempo

De accuduur is per horloge verschillend, kijk dus goed hoelang een horloge kan worden gebruikt in sportmodus.

Kijk ook goed wat het horloge kan buiten het meten van de sportprestaties. Is het bijvoorbeeld mogelijk om berichten van je smartphone te ontvangen op het horloge en te zien wie er belt? Indien dit het geval is hoef je niet meer je smartphone uit je zak of armband te halen. Met veel horloges kan je ook muziek op je smartphone bedienen en zelfs zonder tussenkomst van een smartphone muziek naar je oordopjes streamen.

De meest uitgebreide hardloophorloges kunnen navigeren. Bedenk goed of je hier behoefte aan hebt. Als je bijvoorbeeld regelmatig in een vreemde stad gaat hardlopen, dan is navigatie erg handig. Loop je echter altijd in je eigen omgeving, dan is het een zinloze functie.

Loop je regelmatig in de regen? Dan is het verstandig om een spatwaterdicht of waterdicht horloge te kopen.

Fotocredits: De foto is van Garmin. De hardloopster draagt de Garmin Forerunner 235.

Over Onlinehardloper.nl

Alweer tien jaar schrijven over hardlopen op Onlinehardloper.nl. Als hardlopers vinden we het leuk om onze ervaring met hardlopen te delen met andere hardlopers. Onze redactie bestaat uit zowel ervaren marathonlopers als beginnende hardlopers. Inmiddels liepen we al vele duizenden kilometers voor het testen van hardloopkleding, hardloopschoenen en hardloopaccessoires.

Onlinehardloper.nl is een deelnemer van het Amazon Services LLC Associates Program en verschillende andere affiliate netwerken, dit zijn affiliate programma's die zijn ontworpen om een manier te bieden voor websites om advertentievergoedingen te verdienen door te adverteren en te linken naar webshops als Amazon, Bol.com & Decathlon. Onlinehardloper.nl kan een kleine commissie verdienen voor het linken naar producten of diensten van dergelijke webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs hetzelfde als wanneer je niet op de link klikt.