Hardloophandschoenen kopen

Hardlopen met koude handen is erg vervelend. Zeker in de winter zal dit het geval zijn. Je kan dit oplossen door speciale hardloophandschoenen te dragen. Gewone handschoenen zijn geen slimme oplossing, omdat het zweet niet naar buiten wordt afgevoerd, waardoor je handen nat en klef worden. Bij het aanschaffen zijn er een aantal eigenschappen waar je op moet letten. Wij hebben deze eigenschappen voor je op een rijtje gezet.

Reflecterende hardloophandschoenen

Opvallen tijdens het hardlopen is hartstikke belangrijk. De meeste handschoenen zijn donker gekleurd en zorgen ervoor dat je minder opvalt. De meeste hardloophandschoenen zijn voorzien van reflectoren. Controleer altijd even of jouw handschoenen hier ook aan voldoen.

Extra opbergvakjes

Het is geen vereiste, maar natuurlijk wel super handig speciale opbergvakjes in je handschoenen. Het enige wat je nodig hebt tijdens het hardlopen is de sleutel van je voordeur. Je kan de sleutel in een vakje doen van je handschoen.

Hardloop handschoenen voor smartphones

Steeds meer hardlopers lopen met hun smartphone voor het bijhouden van hun statistieken. Maar wat doe je als je smartphone overgaat en je hebt handschoenen aan? Gelukkig zijn er hardloopschoenen, waarmee je gewoon je smartphone kan bedienen. Nike is één van de merken met speciale touchscreen vingertoppen.

Hardloophandschoenen met armwarmers

Ben je echt en koukleum en zie je op tegen hardlopen in de wintermaanden? Online kom je van verschillende merken hardloophandschoenen met arm warmers tegen. Je bedekt niet alleen je handen, maar ook je armen. Dankzij een speciale bicepsband zakken ze niet af tijdens het hardlopen.

Handschoenen voor tijdens het hardlopen zijn te koop bij:

Over Onlinehardloper.nl

Alweer tien jaar schrijven over hardlopen op Onlinehardloper.nl. Als hardlopers vinden we het leuk om onze ervaring met hardlopen te delen met andere hardlopers. Onze redactie bestaat uit zowel ervaren marathonlopers als beginnende hardlopers. Inmiddels liepen we al vele duizenden kilometers voor het testen van hardloopkleding, hardloopschoenen en hardloopaccessoires.

Onlinehardloper.nl is een deelnemer van het Amazon Services LLC Associates Program en verschillende andere affiliate netwerken, dit zijn affiliate programma's die zijn ontworpen om een manier te bieden voor websites om advertentievergoedingen te verdienen door te adverteren en te linken naar webshops als Amazon, Bol.com & Decathlon. Onlinehardloper.nl kan een kleine commissie verdienen voor het linken naar producten of diensten van dergelijke webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs hetzelfde als wanneer je niet op de link klikt.