Hardloop armband

Tijdens het hardlopen is het handig om je smartphone mee te nemen. Je kan via de GPS-functie en een hardloop app je loopgegevens meten en met bluetooth hardloop oordopjes kan je muziek luisteren. Ook is het altijd handig om in een noodsituatie, bijvoorbeeld een blessure, de mogelijkheid te hebben om iemand te bellen. Maar waar berg je je smartphone op? Als je hardloopbroek al zakken heeft, dan is het niet comfortabel om een zware smartphone in je zakken te hebben tijdens het lopen. Een hardloop armband voor je smartphone biedt uitkomst. Door je smartphone strak tegen je bovenarm te dragen, gaat deze mee in je bewegingen tijdens het hardlopen en heb je geen last van je smartphone.

Sportarmband voor hardlopers

Er zijn sportarmbanden voor hardlopers in allerlei soorten en maten. Er zijn zowel universele hardloop armbanden waar verschillende soorten smartphones in passen als sportarmbanden speciaal voor iPhones, Samsungs en Huawei smartphones. Je draagt de sportarmband om je bovenarm. De meeste armbanden zijn waterdicht, zodat je ook kan hardlopen met je smartphone als het regent. Bedienen van je smartphone kan door het doorzichtige stukje plastic, op die manier kan je dus apps als Runkeeper en Runtastic aanzetten en bijvoorbeeld je hardloop afspeellijst afspelen.

Voordelen hardlooparmband

  • Armbanden zijn gemaakt van licht stretchmateriaal
  • Handig vakje voor het opbergen van je huissleutel
  • Touchscreen te bedienen door het doorzichtige plastic

Samsung sportband

Op zoek naar een armband voor je Samsung smartphone? Er zijn vele speciale Samsung smartphone armbanden te koop voor hardlopers. Zowel per model als universeel. Hardlooparmbanden voor de Samsung zijn te koop bij Bol.com

iPhone armband

Op zoek naar een armband voor je iPhone? Omdat iPhones erg populair zijn, zijn er ook veel armbanden speciaal gemaakt voor de iPhone. Deze sluiten perfect aan en vaak kan je door het plastic de iPhone bedienen. Ze zijn te koop bij Bol.com

Hardlooparmbanden kopen

Hardlopen met je smartphone

Lees ook de volgende blogs van Onlinehardloper.nl met tips voor het gebruik van je smartphone tijdens het hardlopen:

Over Onlinehardloper.nl

Alweer tien jaar schrijven over hardlopen op Onlinehardloper.nl. Als hardlopers vinden we het leuk om onze ervaring met hardlopen te delen met andere hardlopers. Onze redactie bestaat uit zowel ervaren marathonlopers als beginnende hardlopers. Inmiddels liepen we al vele duizenden kilometers voor het testen van hardloopkleding, hardloopschoenen en hardloopaccessoires.

Onlinehardloper.nl is een deelnemer van het Amazon Services LLC Associates Program en verschillende andere affiliate netwerken, dit zijn affiliate programma's die zijn ontworpen om een manier te bieden voor websites om advertentievergoedingen te verdienen door te adverteren en te linken naar webshops als Amazon, Bol.com & Decathlon. Onlinehardloper.nl kan een kleine commissie verdienen voor het linken naar producten of diensten van dergelijke webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs hetzelfde als wanneer je niet op de link klikt.