Goedkope hardloopbroek

Ga je beginnen met hardlopen, dan ben je op zoek naar een goedkope hardloopbroek. Je wilt niet meteen de hoofdprijs betalen, maar wilt wel in een goede hardloopbroek lopen die fijn zit en een tijdje meegaat. Je broek is na je hardloopschoenen het belangrijkste onderdeel van je outfit, want op deze plek beweeg je natuurlijk het meest met je benen, die bij hardlopen het werk moeten verrichten.

Beste goedkope hardloopbroek

Een aantal merken en webshops staan bekend om de goedkope hardloopbroeken. We bespreken deze merken en hoe ze door ons en andere hardlopers worden beoordeeld.

Goedkope Kalenji hardloopbroeken

Ben je op zoek naar goede goedkope hardloopbroeken of goedkope hardloopshorts dan raden we aan om te kijken naar hardloop shorts van het merk Kalenji. Dit merk van sportwinkel Decathlon heeft al hardloop shorts vanaf 5,99 euro en korte hardlooptights voor 7,99 euro. Kan je wel een goede hardloopbroek maken voor deze lage prijs? De hardlooptight krijgt een beoordeling van 4,5 van de 5 sterren (2500+ reviews), de hardloop shorts hebben een beoordeling van 4,4 uit 5 sterren (3500+ reviews).

Kalenji hardloopbroeken zijn exclusief te koop bij Decathlon

Goedkope Rogelli hardloopbroeken

Het merk Rogelli is nog niet zo bekend. Jarenlang was het vooral een wielrenmerk dat bekend stond om de goede kwaliteit in combinatie met lage prijzen, maar sinds een paar jaar hebben ze ook een grote collectie hardloopkleding. Dat het met de kwaliteit wel goed zit blijkt wel uit de goede beoordelingen die de hardloopbroeken krijgen. Zo krijgt de Rogelli Runningtight Dixon vijf van de vijf sterren (4 reviews) en de Rogelli Runningtight Dunbar 4,7 van de vijf sterren (12 reviews). De prijs van deze hardloopshorts ligt iets hoger dan de Kalenji kleding, maar met een prijs van rond de 25 euro nog steeds erg laag voor de kwaliteit die je er voor terug krijgt.

Rogelli hardloopbroeken zijn te koop bij Bol.com

Goedkope Adidas hardloop tights

Adidas hardloopbroeken zijn over het algemeen wat duurder, maar tegelijkertijd kan je het met Adidas hardloopbroeken zo duur maken als je zelf wilt. Zo heeft Adidas ook de Adidas Essentials, Adidas Techfit en Adidas D2M series die al vele malen goedkoper zijn dan de Adidas Supernova en Adidas Adizero collectie. Als de hardloopbroek van Adidas ook nog eens in de aanbieding is en je maat zit er nog bij, dan kan je sommige Adidas hardloop shorts al voor minder dan 20,- euro kopen.

Je vindt goedkope Adidas hardloopbroeken bij Runningdirect & Bol.com

Hardloopbroek aanbiedingen

Wil je toch een top hardloopbroek van een A-klasse hardloopmerk, zoals Nike, Adidas, Asics, New Balance of On, dan kan je ook bij de hardloopbroek aanbiedingen kijken. De korting van hardloopbroeken in de sale kan oplopen tot wel 60 procent. Het enige geluk dat je moet hebben is dat jouw maat er nog bij zit.

Deze webshops hebben regelmatig hardloopbroeken van topmerken in de aanbieding:

Over Onlinehardloper.nl

Alweer tien jaar schrijven over hardlopen op Onlinehardloper.nl. Als hardlopers vinden we het leuk om onze ervaring met hardlopen te delen met andere hardlopers. Onze redactie bestaat uit zowel ervaren marathonlopers als beginnende hardlopers. Inmiddels liepen we al vele duizenden kilometers voor het testen van hardloopkleding, hardloopschoenen en hardloopaccessoires.

Onlinehardloper.nl is een deelnemer van het Amazon Services LLC Associates Program en verschillende andere affiliate netwerken, dit zijn affiliate programma's die zijn ontworpen om een manier te bieden voor websites om advertentievergoedingen te verdienen door te adverteren en te linken naar webshops als Amazon, Bol.com & Decathlon. Onlinehardloper.nl kan een kleine commissie verdienen voor het linken naar producten of diensten van dergelijke webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs hetzelfde als wanneer je niet op de link klikt.