Getest: TomTom Runner review

De TomTom Runner is één van de best verkochte sporthorloges van dit moment, vooral onder hardlopers is de TomTom Runner de grote favoriet. Ben jij een echte hardloper en op zoek naar een goed hardloophorloge dat je sportprestaties kan meten en bijhouden? Dan is de TomTom Runner een goede keuze: in dit artikel leggen we je uit waarom en reviewen we dit hardloophorloge van TomTom!

Wat doet de TomTom Runner?

Met de TomTom Runner kun je je sportprestaties bijhouden en ervoor zorgen dat je je doelen gaat bereiken. Als je gaat hardlopen, of dat nu binnen is in de zaal, of buiten, alle hardloopprestaties worden bijgehouden. Wanneer je buiten gaat hardlopen kan de TomTom Runner via GPS je gelopen route, afstand en snelheid bijhouden. Voor binnen is de TomTom Runner voorzien van een bewegingssensor om zo je prestaties te meten.

TomTom Runner maakt sporten leuker

Dankzij de TomTom Runner kan het sporten nog leuker worden. Je kunt namelijk tegen jezelf racen en jezelf uitdagen om een doelstelling te bepalen. De TomTom Runner is voorzien van een optionele hartslagmeter en dan kun je direct zien of je in de juiste trainingszone zit. De TomTom Runner houdt je continu op de hoogte van de behaalde prestaties met geluidswaarschuwingen en ook met trilwaarschuwingen. Als je na het sporten de TomTom Runner aansluit op de computer en laat synchroniseren, dan kun je gemakkelijk je prestaties analyseren en delen met anderen. Misschien plaats je je prestaties op een hardloopsite of deel je je resultaten via sport apps. Met TomTom Runner is dit een fluitje van een cent.

TomTom Runner up to date

Er komen regelmatig nieuwe software updates uit voor TomTom Runner. Hierdoor blijft het sporthorloge goed presteren. Je kunt de updates eenvoudig uitvoeren met een TomTom MySports applicatie op je mobiele telefoon. Sluit daarom de TomTom Runner na aanschaf meteen aan op je mobiel, zodat je de laatste updates uit kunt voeren.

Hardlopen met de TomTom Runner

Je kunt de TomTom Runner gemakkelijk bedienen met een knop. Je ziet in één oogopslag je prestaties op het grote display en ook prestaties op de loopband kunnen direct gemeten worden. Stel je gaat graag een keer in het donker hardlopen, geen probleem! De TomTom Runner heeft namelijk een night modus en dan is je display continu verlicht.

TomTom Runner review

Wij zijn aangenaam verrast door dit sporthorloge van TomTom. De bediening is erg makkelijk middels één knop. In één oogopslag krijg je alle informatie die je nodig hebt tijdens het lopen zoals afstand en snelheid. Ook het aantal verbrande calorieën wordt gemeten. De meting is zeer accuraat door de ingebouwde GPS sensor. Thuis kun je de gelopen route terugkijken op je computer en delen met je vrienden. Bij Bol.com krijgt het horloge 4,5 van de maximaal 5 sterren, een ongekend goede beoordeling van dit sporthorloge.

TomTom maakt inmiddels geen sporthorloges meer, kijk op Bol.com voor andere hardloophorloges.

Over Onlinehardloper.nl

Alweer tien jaar schrijven over hardlopen op Onlinehardloper.nl. Als hardlopers vinden we het leuk om onze ervaring met hardlopen te delen met andere hardlopers. Onze redactie bestaat uit zowel ervaren marathonlopers als beginnende hardlopers. Inmiddels liepen we al vele duizenden kilometers voor het testen van hardloopkleding, hardloopschoenen en hardloopaccessoires.

Onlinehardloper.nl is een deelnemer van het Amazon Services LLC Associates Program en verschillende andere affiliate netwerken, dit zijn affiliate programma's die zijn ontworpen om een manier te bieden voor websites om advertentievergoedingen te verdienen door te adverteren en te linken naar webshops als Amazon, Bol.com & Decathlon. Onlinehardloper.nl kan een kleine commissie verdienen voor het linken naar producten of diensten van dergelijke webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs hetzelfde als wanneer je niet op de link klikt.