Garmin Vivoactive Black Friday

Het ultieme sporthorloge voor zowel fietsers als hardlopers is de Garmin Vivoactive. Tijdens Black Friday verwachten we weer mooie Garmin Vivoactive Black Friday deals. Sterker nog, vorig jaar was de Garmin Vivoactive 4 één van de best verkochte sporthorloges tijdens Black Friday. Wij houden de hele Black Friday week alle deals van dit sporthorloge in de gaten en melden je continue waar op dat moment de Garmin Vivoactive tegen de laagste prijs wordt aangeboden. Net als met alle Black Friday deals geldt uiteraard wel OP = OP.

Beste Garmin Vivoactive 4 Black Friday Deals 2024

Het is één van de populairste sporthorloges, de Garmin Vivoactive 4. Met de Garmin Vivoactive 4 verwachten we echter ook Black Friday deals omdat het verreweg het populairste sporthorloge van dit moment is. Op dit moment zijn we op de hoogte gebracht door de webshops dat ze verschillende Garmin Vivoactive 4 Black Friday deals hebben. We mogen deze met jullie delen, zodra Black Friday van start gaat.

Op dit moment zijn er verschillende aanbiedingen bij

Vergelijk de Garmin Vivoactive Black Friday deals:

Garmin Vivoactive 4S of Garmin Vivoactive 4L?

Het verschil tussen de Garmin Vivoactive 4S en de Garmin Vivoactive 4L (ook wel de normale Garmin Vivoactive 4 genoemd) zit hem in het formaat. Zowel de polsband als het formaat van het horloge verschillen. De Garmin Vivoactive 4S heeft een kleine klok met een diameter van 2,79 cm. De Garmin Vivoactive 4L heeft een diameter van 3,3 cm. en is dus een stuk groter.

  • Polsomtrek 15 tot 17 centimeter: Garmin Vioactive 4S
  • Polsomtrek 17 – 19 centimeter: Garmin Vivoactive 4 / 4L

Wat kan je met de Garmin Vivoactive?

De Garmin Vivoactive is in eerste instantie op de markt gebracht voor de multi sporter. Ga je naast hardlopen ook regelmatig wielrennen, dan kan je met dit sporthorloge bij beide sporten je prestaties meten. Maar bij deze sporten blijft het niet, met de Vívoactive 4 heb je de beschikking over 20 voorgeladen sport-apps waarmee je verschillende sporten kan beoefenen. Ook voor thuis workouts, kracht-, cardio- en yoga is het horloge zeer geschikt.

Bijkomend voordeel is dat je je smartphone thuis kan laten. De Vívoactive horloges zijn voorzien van een ingebouwde GPS sensor, een hartslagsensor en pulseOx meter voor het meten van het zuurstofgehalte in je bloed. Ook kan je via Spotify en Deezer zonder tussenkomst van je smartphone luisteren naar muziek via het horloge en een bluetooth koptelefoon of oordopjes.

De batterijduur van de nieuwe Garmin Vivoactive 4 is verbeterd ten opzichte van de Vivoactive 3. De Vivoactive 4S gaat tot 7 dagen mee en in GPS + muziek modus ongeveer 5 uur. De Vivoactive 4 gaat zelfs 8 dagen mee in smartwatch modus en in GPS + muziekmodus ongeveer 6 uur.

Tijdens het sporten blijf je (als je dit wilt) op de hoogte van meldingen op je smartphone en wordt je gezondheid gedurende de hele dag gemonitord door de activity tracker.

Garmin Vivoactive 4 & Black Friday vorig jaar

Vorig jaar was de Garmin Vivoactive 4 één van de best verkochte Garmin horloges. Samen met de Garmin Fenix Black Friday deals en de Garmin Forerunner Black Friday deals was de Vivoactive ongekend populair, wat er voor zorgde dat het sporthorloge bij verschillende webshops was uitverkocht. De kortingen liepen op tot wel 25 % van de prijs waarvoor het horloge een paar weken eerder te koop was.

Wat is Black Friday?

Black Friday is de jaarlijkse koopjesweek voorafgaande aan verschillende feestdagen. Het is overkomen waaien uit Amerika, maar inmiddels ook een Nederlandse traditie geworden waarin allerlei producten met hoge kortingen worden aangeboden. Een mooi moment om kerst en Sinterklaas cadeautjes te kopen dus of je zelf eens even goed te verwennen. In Nederland is het niet op één dag, zoals in Amerika, maar is de hele week vooraf inmiddels Black Friday week. Dit is om te voorkomen dat pakketjes te laat worden bezorgd in de week na Black Friday. De grootste tip is dan ook om op tijd je Black Friday deal te bestellen, om teleurstellingen te voorkomen.

Garmin Vivoactive 4 Black Friday
Adviesprijs: 265,- euro

Over Onlinehardloper.nl

Alweer tien jaar schrijven over hardlopen op Onlinehardloper.nl. Als hardlopers vinden we het leuk om onze ervaring met hardlopen te delen met andere hardlopers. Onze redactie bestaat uit zowel ervaren marathonlopers als beginnende hardlopers. Inmiddels liepen we al vele duizenden kilometers voor het testen van hardloopkleding, hardloopschoenen en hardloopaccessoires.

Onlinehardloper.nl is een deelnemer van het Amazon Services LLC Associates Program en verschillende andere affiliate netwerken, dit zijn affiliate programma's die zijn ontworpen om een manier te bieden voor websites om advertentievergoedingen te verdienen door te adverteren en te linken naar webshops als Amazon, Bol.com & Decathlon. Onlinehardloper.nl kan een kleine commissie verdienen voor het linken naar producten of diensten van dergelijke webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs hetzelfde als wanneer je niet op de link klikt.