Garmin Forerunner update met meer functies voor hardlopers

Garmin heeft een update uitgebracht voor de Garmin Forerunner. Met deze opties zijn een aantal nieuwe functies toegevoegd voor hardlopen en wielrennen. De update is op dit moment beschikbaar voor de Garmin Forerunner 245 & 245 Music, Garmin Forerunner 745 en Garmin Forerunner 945.

Verbeterd VO2-rapport

Één van de verbeteringen zit in het VO2-rapport. Je krijgt nu een nog beter rapport van het maximale zuurstofopnamevermogen, waarbij het terrein waarop je hardloopt wordt meegenomen. Zo wordt er nog meer rekening gehouden met de moeilijkheid van het terrein bij het analyseren van verschillende trainingen op het hardloophorloge.

Ook de Fitness Age-score is verbeterd. Deze fitness leeftijd wordt nu gebaseerd op basis van leeftijd, activiteit, hartslag en BMI/vetpercentage.

Het monitoren van slaap is verbeterd bij de Garmin Forerunner 745 en 945 met onder meer slaapfasen. S’ochtends krijg je een overzicht van hoe goed of slecht je hebt geslapen die nacht.

De Garmin Forerunner is te koop bij Bol.com

Over Onlinehardloper.nl

Alweer tien jaar schrijven over hardlopen op Onlinehardloper.nl. Als hardlopers vinden we het leuk om onze ervaring met hardlopen te delen met andere hardlopers. Onze redactie bestaat uit zowel ervaren marathonlopers als beginnende hardlopers. Inmiddels liepen we al vele duizenden kilometers voor het testen van hardloopkleding, hardloopschoenen en hardloopaccessoires.

Onlinehardloper.nl is een deelnemer van het Amazon Services LLC Associates Program en verschillende andere affiliate netwerken, dit zijn affiliate programma's die zijn ontworpen om een manier te bieden voor websites om advertentievergoedingen te verdienen door te adverteren en te linken naar webshops als Amazon, Bol.com & Decathlon. Onlinehardloper.nl kan een kleine commissie verdienen voor het linken naar producten of diensten van dergelijke webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs hetzelfde als wanneer je niet op de link klikt.