Craft hardloopkleding

Craft hardloopkleding is een Zweeds merk en staat vooral bekend om de functionaliteit. Natuurlijk is comfort en design belangrijk, maar hardloopkleding moet vooral functioneel zijn. Je kan bij de kledingproducent terecht voor een complete outfit. Met het speciale Run label heeft Craft een hardloopkleding lijn neergezet voor amateurs die af en toe hardlopen en professionals die wereldrecords willen neerzetten.

Craft hardloopshirt

Craft hardloopkleding begint met het kiezen van een hardloopshirt. De hardloopshirts van Craft zijn gemaakt van compressiestof. Deze stof zorgt ervoor dat je lichaam in de juiste houding blijft tijdens het hardlopen. Doordat je lichaam in positie blijft kan je het maximale uit je spieren halen en dit is een unieke ervaring. Daarnaast zorgt het hardloopshirt ervoor dat vocht wordt afgedreven en je nog wel het gevoel van vrijheid ervaart tijdens het hardlopen. De speciale ventilatiegaten zorgen ervoor dat je lichaam optimaal op temperatuur blijft. Als een compressie hardloopshirt niet jouw ding is dan heeft Craft nog meer oplossingen om je prestaties te verbeteren. Het Craft SS shirt is bijvoorbeeld extra licht en zorgt voor verkoeling tijdens het hardlopen. De speciale mesh stof zorgt ervoor dat je een gevoel van vrijheid ervaart tijdens het hardlopen. Dit hardloopshirt is ideaal tijdens de zomermaanden.

Craft hardloopshirts zijn te koop bij Bol.com

Craft hardloopbroek

Naast een hardloopshirt heb je een hardloopbroek nodig. De hardloopbroeken zijn over het gemaakt van een stretch Lycra materiaal. Je ervaart optimale vrijheid tijdens het hardlopen. Craft staat bekend om de hardloopshirts gemaakt van compressiestof. Naast shirts zijn broeken gemaakt uit compressiestof. Je kan zo het maximale uit je prestaties halen dankzij deze nauwsluitende broek. De Craft hardloopbroek is verkrijgbaar in zowel een lange als korte variant.

Craft hardloopbroeken zijn te koop bij Bol.com

Craft hardloopjack

Het Craft hardloopjack is ideaal om te gebruiken tijdens een frisse dag. Dankzij het hardloopjack is je lichaam sneller op temperatuur. Het jack is gemaakt om bestand te zijn tegen de wind. Je hebt geen last van de wind en je ervaart de ultieme vrijheid ondanks dat je met een hardloopjack rent. De speciale mesh stof in de jas zorgt ervoor dat je lichaam zijn warmte kwijt kan. Op het hardloopjack zitten reflectoren die ervoor zorgen dat je opvalt in het donker.

Craft hardloopjacks zijn te koop bij Bol.com

Craft hardloopsokken

Een goede ventilatie en droge voeten voorkomt blaren na het hardlopen. Craft hardloopsokken zorgen ervoor dat je voeten blijven ventileren tijdens het hardlopen. Het resultaat is droge voeten en dit is wel zo comfortabel. Craft heeft sokken ontwikkelt voor tijdens koude dagen en tijdens warme dagen. Naast de perfecte lichaamstemperatuur dragen de hardloopsokken bij aan het stabiliseren van de voet tijdens het hardlopen. Naast standaard hardloopsokken zijn er compressiesokken. Deze sokken helpen om een betere prestatie neer te zetten door de bloedsomloop te stimuleren tijdens het hardlopen. Naast een stimulatie van de bloedsomloop verminderen de sokken trillingen. Spiervermoeidheid wordt dankzij deze hardloopsokken uitgesteld, waardoor je langer kan presteren. De bloedsomloopstimulatie zorgt ervoor dat je sneller herstelt na een hardloopprestatie.

Craft hardloopsokken zijn te koop bij Bol.com

Craft hardloophandschoenen

Tijdens de koude wintermaanden is het belangrijk om je lichaam warm te houden en handschoenen dragen hieraan bij. Het nadeel van gewone handschoenen is dat ze vocht niet afvoeren. De speciale Craft hardloop handschoenen zorgen voor een uitstekende afvoer van vocht. Je lichaam kan zo blijven afkoelen, maar blijft tegelijkertijd op temperatuur tijdens de wintermaanden.

Craft hardloophandschoenen zijn te koop bij Bol.com

Craft hardloopmuts

Craft is een merk dat is voorbereid op hardlopen in de wintermaanden. Naast speciale thermokleding voor hardlopers hebben ze Craft hardloopmutsen. Lichtgewicht mutsen die ervoor zorgt dat je lichaam sneller op temperatuur komt. De hardloopmuts zorgt voor bescherming tegen de kou en wind. Naast comfort zorgt de muts ook voor het afvoeren van vocht.

Over Onlinehardloper.nl

Alweer tien jaar schrijven over hardlopen op Onlinehardloper.nl. Als hardlopers vinden we het leuk om onze ervaring met hardlopen te delen met andere hardlopers. Onze redactie bestaat uit zowel ervaren marathonlopers als beginnende hardlopers. Inmiddels liepen we al vele duizenden kilometers voor het testen van hardloopkleding, hardloopschoenen en hardloopaccessoires.

Onlinehardloper.nl is een deelnemer van het Amazon Services LLC Associates Program en verschillende andere affiliate netwerken, dit zijn affiliate programma's die zijn ontworpen om een manier te bieden voor websites om advertentievergoedingen te verdienen door te adverteren en te linken naar webshops als Amazon, Bol.com & Decathlon. Onlinehardloper.nl kan een kleine commissie verdienen voor het linken naar producten of diensten van dergelijke webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs hetzelfde als wanneer je niet op de link klikt.