Beste hardloopmuziek

Tijdens het hardlopen heb ik graag muziek op. De hardloopmuziek motiveert mij en aan de hand van de beat kan ik vaak het tempo bepalen. Als ik ga hardlopen in het bos, dan draag ik mijn Apple Airpods Pro. Ga ik hardlopen in de stad of gebieden met veel verkeer, dan loop ik met de Aftershokz Trekz Air. Bij deze oordopjes wordt het geluid via bone conduction doorgegeven, zodat je tijdens het luisteren ook al het omgevingsgeluid nog kan horen.

Beste Spotify playlists voor hardlopen

Als je op Spotify zoekt op running, dan kom je automatisch uit bij het genre ‘Hardlopen’. Op deze pagina heeft Spotify de populairste hardloop afspeellijsten voor je verzameld. Er is zowel een indeling in genre muziek als een selectie van muziek op basis van Beats Per Minute (BPM).

Loop jij graag op rock muziek in combinatie met 170-190 BPM, dan is de Running To Rock 170-190 BPM de perfecte rock afspeellijst voor jou. Ook voor onder meer Pop muziek, Punk, Metal, Drums en Klassieke muziek zijn er afspeellijsten voor hardlopers op Spotify.

Beste Spotify running playlists:

We selecteren een aantal van de populairste hardloop muziek afspeellijsten op Spotify:

Beste oordopjes voor hardlopers

Bij mij ligt de keuze voor hardloop oordopjes bij de plek waar ik ga hardlopen. Ga ik in het bos hardlopen, dan hebben in-ear oordopjes de voorkeur waarbij ik wordt afgesloten van omgevingsgeluid. Ga ik in de stad hardlopen waar veel verkeer is dan geef ik de voorkeur aan oordopjes met bone conduction. Op die manier blijf je het omgevingsgeluid horen en is het veiliger om te hardlopen op plaatsen met veel verkeer.

Lees ook het blog met onze keuze voor de beste oordopjes voor hardlopen en oordopjes voor hardlopen

Photocredits: Filip Mroz

Over Onlinehardloper.nl

Alweer tien jaar schrijven over hardlopen op Onlinehardloper.nl. Als hardlopers vinden we het leuk om onze ervaring met hardlopen te delen met andere hardlopers. Onze redactie bestaat uit zowel ervaren marathonlopers als beginnende hardlopers. Inmiddels liepen we al vele duizenden kilometers voor het testen van hardloopkleding, hardloopschoenen en hardloopaccessoires.

Onlinehardloper.nl is een deelnemer van het Amazon Services LLC Associates Program en verschillende andere affiliate netwerken, dit zijn affiliate programma's die zijn ontworpen om een manier te bieden voor websites om advertentievergoedingen te verdienen door te adverteren en te linken naar webshops als Amazon, Bol.com & Decathlon. Onlinehardloper.nl kan een kleine commissie verdienen voor het linken naar producten of diensten van dergelijke webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs hetzelfde als wanneer je niet op de link klikt.