Beste hardloopboeken

Beste hardloopboeken

Er zijn honderden boeken geschreven over hardlopen. Maar wat zijn nou de beste hardloopboeken op dit moment? We hebben een aantal van de beste hardloopboeken op een rijtje gezet. We baseren dit lijstje op onze eigen ervaringen en de beoordelingen van andere hardlopers op Bol.com.

Ik, hardloper

Één van de beste beoordeelde hardloopboeken op Bol.com is het met vijf sterren beoordeelde boek Ik, hardloper van Koen de Jong en Stans van der Poel. Het boek bevat schema’s voor het hardlopen voor beginnende en meer ervaren hardlopers. In het boek wordt onder meer besproken hoe je energie opbouwt, hoe je met ademhaling je hartslag kunt beïnvloeden en hoe je blessures kunt voorkomen. Ook is in het boek veel aandacht voor het lopen van de marathon.

Het boek is te koop bij Bol.com

Live, love, run

Het boek Live, love, run vertelt op een luchtige wijze de hardloopervaringen van Annemerel de Jongh. Via persoonlijke anekdotes, tips en recepten voor hardlopers vertelt ze alles wat je moet weten over hardlopen. Hoe moet je beginnen met hardlopen? Hoe blijf je gemotiveerd? Welke hardloopkleding is geschikt? Hoe voorkom je blessures? Dit hardloopboek is een echte motivatie om na het lezen meteen je hardloopschoenen aan te trekken en weer een rondje te gaan lopen. Het boek is met name een aanrader voor vrouwen die hardlopen of willen beginnen met hardlopen, de meeste verhalen zullen erg herkenbaar zijn.

Het boek is te koop bij Bol.com

Boeken over hardlopen en eten

Op dit moment zijn de boeken over hardlopen en eten erg populair. In deze boeken worden veelal recepten besproken voor lopers die naast hun sport ook gezond willen eten. Ook hebben veel recepten ten doel om de hardloopprestaties te bevorderen. Leuke en goed beoordeelde boeken in dit genre zijn:

Andere leuke hardloopboeken

De volgende boeken krijgen bij Bol.com vier of meer sterren: