Beste hardloop oordopjes 2021

Je hebt hardlopers die graag van de rust genieten tijdens het hardlopen en je hebt hardlopers die muziek nodig hebben om tempo aan te houden of gemotiveerd te blijven. Al eerder gaven we je tips voor de beste hardloopmuziek en draadloze oordopjes voor tijdens het hardlopen. In dit blog geven we een top 3 van de beste hardloop oordopjes van dit moment. Omdat iedere smartphone tegenwoordig bluetooth heeft, bespreken we enkel bluetooth hardloop oordopjes. De afgelopen jaren zijn er veel oordopjes bijgekomen die speciaal gemaakt zijn voor sporters en met name hardlopers. We geven eerst een aantal tips waar je op moet letten bij het kopen van hardloop oordopjes, zodat jij de beste hardloop oordopjes voor jouw situatie kan kopen.

Wat zijn de beste oordopjes voor hardlopers?

Tegenwoordig kan je bij de meeste webshops filteren op oordopjes voor hardlopen, maar waarin verschillen deze oordopjes met normale oordopjes? Het verschil zit hem in het feit dat hardloop oordopjes bestand zijn tegen zweet en schokbewegingen. Waar normale oordopjes tijdens het hardlopen uit je oor vallen, hebben hardloop oordopjes een speciale oorhaak of oorclips welke er voor zorgen dat de oordopjes op hun plek blijven zitten tijdens het hardlopen. Met vrijwel alle hardloop oordopjes is het mogelijk om handsfree te bellen.

Beste hardloop oordopjes

Op dit moment worden de volgende hardloop oordopjes het beste beoordeeld door hardlopers. Een aantal van deze oordopjes hebben wij zelf getest en waren wij zeer tevreden over.

Hardloop oordopjes1. Beats Powerbeats 3 Wireless

Wat ons betreft de absolute nummer 1 als het gaat om oordopjes voor tijdens het hardlopen. Deze zweetbestendige bluetooth oordopjes hebben verstelbare oorhaken die er voor zorgen dat de oordopjes stevig in je oren blijven zitten tijdens het hardlopen. Vergeten je oordopjes op te laden? Binnen vijf minuten heb je de oordopjes voldoende opgeladen voor een uur hardlopen met de fast fuel technologie van Beats. De interne drivers zorgen voor een stevig basgeluid waarop je het ritme perfect kan bepalen tijdens het lopen. De oordopjes zijn spaterwaterdicht, zodat je ze ook kan gebruiken als het regent.

Beats Powerbeats 3 Wireless sport oordopjes zijn te koop bij Bol.com

Geef je de voorkeur aan volledig draadloos? Lees dan deze review van de Beats Powerbeats Pro.

Jabra hardloop oordopjes2. Jabra Elite 75t

Jabra is een grote speler op het gebied van sportoordopjes en loopt dan ook in technologie altijd voorop. Zo ook met deze Jabra Elite Active 75t oordopjes. Deze zogenaamde Earbuds hebben een geïntegreerde bewegingssensor waarmee je je conditie en prestaties kan bijhouden. Ze zijn spatwater en zweetbestendig, ideaal dus voor tijdens het sporten in de buitenlucht. De batterij van de Jabra Elite 75t oordopjes gaat vijf uur mee, waarna je ze in 15 minuten opladen weer 1,5 uur kan gebruiken.

Jabra Elite 75t oordopjes zijn te koop bij Bol.com

Bose hardloopoordopjes3. Bose SoundSport wireless

De Bose SoundSport oordopjes zijn al jaren erg populair onder hardlopers. De oordopjes zitten door de oorclips stevig in de oren, zodat ze er niet uitvallen tijdens het hardlopen. De Bose SoundSport oordopjes zijn zweet en regenbestendig, zodat je ze ook bij regen kan gebruiken. Met de ingebouwde microfoon is het ook mogelijk om telefoongesprekken te voeren. Via de afstandsbediening kan je een gesprek opnemen en ook je muziek bedienen. De oordopjes gaan op een volledig opgeladen batterij ongeveer zes uur mee.

Bose SoundSport wireless hardloop oordopjes zijn te koop bij Bol.com