Asics hardloopschoenen Natural

Asics hardloopschoenen bestaat uit een brede collectie met verschillende modellen waaruit je kan kiezen. De schoenen staan bekend om hun performance en perfecte pasvorm. Vanwege de unieke samenstelling kan je beter presteren en blessures voorkomen. Voor ieder type hardloper heeft Asics een hardloopschoen ontworpen. Het loopcomfort wordt versterkt ongeacht hoe intensief je hardloopt.

Asics hardloopschoenen natural

Natural running Asics hardloopschoenen zijn ideaal voor verschillende soorten hardlopers. Het maakt niet uit of je professioneel hardloopt of als hobby. De natural hardloopschoenen zijn technisch zo gemaakt dat je op een natuurlijke manier rent. Er ontstaat een minder grote belasting op je lichaam waardoor je sportblessures kan voorkomen. Doordat je efficiënter beweegt is het eenvoudiger om hogere snelheden te halen. Tijdens het hardlopen land je bijna altijd op je hak alleen bij natuurlijk lopen land je niet op je hak maar op het midden van je voet. Dit is de beste schokdemping, maar het is lastig om uit jezelf zo te gaan hardlopen. Het voordeel van deze manier van hardlopen is dat je lichaam minder klappen krijgt en je hogere snelheden kan behalen. De Asics hardloopschoenen dwingen je lichaam om een andere loopstijl aan te nemen. In het begin is het wel belangrijk om deze nieuwe loopstijl langzaam op te bouwen. Wissel de schoenen eerst af met gewone hardloopschoenen en draag de natural running hardloopschoenen steeds vaker.

Asics hardloopschoenen speed

De speed collectie kan ervoor zorgen dat je al snel een paar seconden harder loopt. Deze collectie is bedoelt voor de hardloper die graag wedstrijden en marathons wil lopen. Dankzij de Asics hardloopschoenen speed blijf je efficiënt lopen en behaal je hogere snelheden als je eenmaal aan het lopen bent. De lichtgewicht schoenen zijn voorzien van trusstic, waardoor je beter kan afzetten. Dankzij de speciale stabiliserende technologie in de schoenen blijf je op hetzelfde tempo lopen ook op een later moment in de wedstrijd.

Asics hardloopschoenen Road

Loop je gewoon in de straat hard of op de weg? De Asics hardloopschoenen road zijn ideaal om je hierbij te ondersteunen. De schoenen zijn gemaakt om langere afstanden af te leggen. Je kan deze schoenen prima gebruiken op de weg tijdens een hardloop marathon. Je voeten worden door deze schoenen perfect ondersteund bij lange afstanden. De belasting op je voeten wordt zoveel mogelijk beperkt dankzij de speciale gel in de zool. Bijna alle schoenen uit de Asics hardloopschoenen Road collectie zijn voorzien van reflectoren. Je schoenen zijn 360 graden zichtbaar in het verkeer. Uiteraard blijven de hardloopschoenen een lichtgewicht zodat ze geen belasting vormen tijdens het hardlopen. Binnen de Asics hardloopschoenen road collectie zitten ook schoenen voor beginners. De schoenen geven voldoende ondersteuning om je eerste marathon uit te lopen.

Asics hardloopschoenen trail

Als je bijna nooit in de stad hardloopt dan is het handig om je hardloopschoenen hierop af te stemmen. Met de Asics hardloopschoenen trail is het mogelijk om offroad te gaan hardlopen. In het bos kan je een mooi parcours afleggen zonder dat je last hebt van de wisselende ondergrond. Ondanks dat de schoenen zijn afgesteld op offroad ondergrond blijft de focus liggen op het behalen van hoge snelheden. Er zijn Asics hardloopschoenen trail waarbij je schoen zowel offroad als op de weg gebruikt kan worden. Je kan vanaf huis richting het bos hardlopen en in het bos dezelfde schoenen gebruiken. Dankzij de ultra lichte schoenen vormen de trail schoenen geen belasting. De schoenen zijn voorzien van gel zodat elke stap goed wordt opgevangen en er een perfecte demping geleverd wordt. De buitenkant van de schoenen is zo ontworpen dat ze beschermd worden tegen water en modder. Dit is handig als je offroad gaat hardlopen.

Voor het kopen van Asics hardloopschoenen kan je terecht bij Bol.com

Over Onlinehardloper.nl

Alweer tien jaar schrijven over hardlopen op Onlinehardloper.nl. Als hardlopers vinden we het leuk om onze ervaring met hardlopen te delen met andere hardlopers. Onze redactie bestaat uit zowel ervaren marathonlopers als beginnende hardlopers. Inmiddels liepen we al vele duizenden kilometers voor het testen van hardloopkleding, hardloopschoenen en hardloopaccessoires.

Onlinehardloper.nl is een deelnemer van het Amazon Services LLC Associates Program en verschillende andere affiliate netwerken, dit zijn affiliate programma's die zijn ontworpen om een manier te bieden voor websites om advertentievergoedingen te verdienen door te adverteren en te linken naar webshops als Amazon, Bol.com & Decathlon. Onlinehardloper.nl kan een kleine commissie verdienen voor het linken naar producten of diensten van dergelijke webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs hetzelfde als wanneer je niet op de link klikt.