Adidas hardloopkleding

Adidas hardloopkleding staat bekend om lichtgewicht en comfortabele hardloopkleding. Naast comfortabel hardlopen is het vooral een stijlvolle collectie met prachtige design hardloopkleding. Binnen de collectie zijn er verschillende lijnen waar je uit kan kiezen. In combinatie met de stijlvolle look val je absoluut op tijdens een training of wedstrijd.

Adidas Climalite technologie

Een groot deel van de Adidas hardloopkleding lijn is voorzien van de Climalite technologie. De afvoer van transpiratievocht en warmte speelt een belangrijke rol bij het leveren van prestaties. Climalite zorgt voor een uitstekende ventilatie en afvoering van zweet. Dankzij deze techniek blijft je lichaam droog en comfortabel. De opvolger van deze technologie wordt Climachill genoemd. Dit zijn tops en shirts met een speciale mesh om te zorgen voor extra ventilatie naast de Climalite techniek. Via de zilverkleurige stippen wordt bij deze technologie warmte afgevoerd. Je lichaam blijft zo koel tijdens het hardlopen.

Formotion Adidas hardloopkleding

Een deel van de collectie bij Adidas is uitgerust van de Formotion technologie. Er zijn hierbij 3D simulaties gemaakt om een indruk te krijgen van de beweging van het lichaam tijdens het hardlopen. Op basis van deze 3D silhouetten is hardloopkleding ontworpen. Het eind resultaat zorgt voor meer bewegingsvrijheid tijdens het sporten. De kleding neemt als het ware het silhouet van je lichaam aan, waardoor je beter kan presteren en je geen last meer hebt van de kleding.

Adidas hardloopkleding is te koop bij Bol.com, Adidas & Plutosport

Adidas hardloopshirt

Voor dames en heren heeft Adidas een uitgebreide collectie met hardloopshirts. De kleding is voorzien van Climalite technologie en ziet er stijlvol uit. Alle Adidas hardloopshirts zijn voorzien van reflecterende materialen.

Adidas hardloopshirts zijn te koop bij Bol.com, Adidas & Plutosport

Adidas hardlooptight / hardloopbroek

Een groot deel van de hardloopbroeken collectie bij Adidas bestaat uit de hardlooptights. De tight vormt naar je lichaam, waardoor je geniet van extra bewegingsvrijheid. De meeste Adidas hardloopbroeken zijn gemaakt met de Formotion technologie. De broek heeft een betere pasvorm en geeft extra comfort tijdens het hardlopen. De hardlooptight is verkrijgbaar als lange broek, maar er zijn ook korte broeken of driekwart tights.

Adidas hardlooptights zijn te koop bij Adidas & Plutosport

Adidas hardloopjack

Een Adidas hardloopjack zorgt ervoor dat je niet nat wordt tijdens een regenbui en je lichaam op temperatuur blijft tijdens het hardlopen. Ondanks dat nattigheid wordt tegen gehouden kan de warmte wel ontsnappen. De hardloopjacks worden volgens Formotion technologie gemaakt, waardoor ze met je meebewegen. Tijdens het hardlopen kan een hardloopjack vooral tijdens de herfst en winter veel comfort bieden. Naast een hardloopjack tegen de regen is er een windjack. Dit hardloopjack is ideaal bij tegenwind en zorgt ervoor dat je niet nat wordt tijdens een regenachtige dag. Uiteraard is een Adidas hardloopjack reflecterend zodat je opvalt in het verkeer.

Adidas hardloopjacks zijn te koop bij Adidas

Adidas sportbh

Speciaal voor de vrouwen heeft Adidas een hardloop sport-bh ontwikkeld. Net als de kleding zelf ziet de sport-bh er stijlvol uit. De BH geeft een uitstekende ondersteuning en zorgt voor ventilatie dankzij de climalite stof.

Adidas hardloopschoenen

Adidas heeft een uitgebreide collectie met verschillende hardloopmodellen. De Adidas hardloopschoenen zijn extra licht zodat je sneller en langer kan hardlopen. De schoenen zijn allemaal gemaakt van ademende materialen zodat vocht zo snel mogelijk wordt weggevoerd. Tijdens het hardlopen is een uitstekende demping van belang. Dankzij de nieuwste technologie├źn is hiermee allemaal rekening gehouden. Adidas heeft voor ieder type hardloper een speciale schoen ontwikkeld. Zo is er altijd een schoen waarmee je het beste resultaat behaalt. De speciale trail schoenen zijn bijvoorbeeld voor de offroad hardlopers. De schoenen zijn gemaakt om in het bos hard te lopen of buiten de begaande paden. Uniek binnen de collectie zijn de Springblade hardloopschoenen. In de middenzool zitten bladveren waardoor elke stap extra energie krijgt. Je kan zo snellere tijden neerzetten en dankzij het lichtgewicht heb je het idee dat je geen hardloopschoenen draagt.

Adidas hardloopschoenen zijn te koop bij Adidas & Plutosport

Over Onlinehardloper.nl

Alweer tien jaar schrijven over hardlopen op Onlinehardloper.nl. Als hardlopers vinden we het leuk om onze ervaring met hardlopen te delen met andere hardlopers. Onze redactie bestaat uit zowel ervaren marathonlopers als beginnende hardlopers. Inmiddels liepen we al vele duizenden kilometers voor het testen van hardloopkleding, hardloopschoenen en hardloopaccessoires.

Onlinehardloper.nl is een deelnemer van het Amazon Services LLC Associates Program en verschillende andere affiliate netwerken, dit zijn affiliate programma's die zijn ontworpen om een manier te bieden voor websites om advertentievergoedingen te verdienen door te adverteren en te linken naar webshops als Amazon, Bol.com & Decathlon. Onlinehardloper.nl kan een kleine commissie verdienen voor het linken naar producten of diensten van dergelijke webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs hetzelfde als wanneer je niet op de link klikt.